Om Oss

ProffVarme AS er forhandler av varmepumper for privat husholdning. I luft/luft segmentet tilpasset ulike boligkonstruksjoner og isolasjonsstandarder leverer vi et bredt produktspekter. I tillegg til ordinære veggmonterte modeller tilbyr vi også gulvmodeller, takkassetter og innbygningskassetter for de som ønsker et helt skjult anlegg. Vi fører kun fabrikksertifiserte kvalitetsprodukter utviklet for nordisk klima, fra anerkjente produsenter.

Vi leverer også luft/vann anlegg som drastisk vil redusere energiforbruket til varmtvann og oppvarming i ditt hjem. Varmepumpene er raske og enkle å installere, slik at du kan ta i bruk varmepumpen og begynne innsparingen raskest mulig. Varmepumpene kan enkelt integreres i eksisterende varmesystemer, og passer også ypperlig til nybygg.

Kontakt oss for et uforpliktende tilbud i dag!!

Ricardo Dominguez

Daglig Leder
Siden oppstarten i 2012

Ricardo startet opp Proff Varme AS som en utvikling av PartyTime Event AS de installerer og monterer teknisk utstyr i konferanserom, boliger og utesteder.
Vi søkte flere ben å stå på og fant ut at Varmepumper passet godt for oss med den erfaringen vi hadde fra montering av lyd og tekniske løsninger. Undertegnede har F-gass sertifisering og Proff Varme AS er Iso sertifisert.
Vi har god kompetanse på feilsøking og reparasjon.

LOGG INN

SØK...