Mitsubishi miniventilasjon VL 50

Miniventilasjon (VL-50) Reduser radon! Fjern tett og fuktig inneluft, kjent som “kjellerlukt”!

kr 5,200.00

Kategori:  Stikkord:  , ,

Beskrivelse

Produktinfo

 

MINIVENTILASJON 50

Miniventilasjon 50 kan enkelt monteres i din eksisterende ventilasjonsluke. Et ettrørsystem som enkelt kan monteres selv! Denne miniventilasjonen/romventilatoren er perfekt for soverom!
Kun 15 dB(A) og hele 85% gjenvinning av varme ved 16 kubikkmeter pr time.

Miniventilasjon 50 er en liten ventilasjonsenhet som kan skifte hele 52,5m3 luft i timen – det tilsvarer all luft i et rom på 20m2 . Miniventilasjonen er balansert, og kan gjenvinne opp til 85% av energien i luften den bytter ut.

Erstatter eksisterende ventilasjonsluke

Med en rørgjennomføring på 125 mm (diameter) passer Miniventilasjon 50 i eksisterende ventilasjonsluke, og man slipper å lage hull i veggen.
Dette gir mulighet for å øke eller senke luftutskiftinger/luftkvalitet i rommet, uten å få den ubehagelige trekken inn i ventilasjonsluken.

Fjern tett og fuktig inneluft

Miniventilasjon Small skifter ut forurenset luft med frisk uteluft. Dette reduserer skadelige partikler som fukt, mugg, sporer og lignende fra ditt innemiljø. Det er nettopp disse skadelige partiklene som fremkaller den velkjente lukten. Det anbefales samtidig å ta en skikkelig husvask, samt fjerne gamle tepper, eller andre objekter som kan ha samlet på “lukten” for å fjerne den helt.

Filterfunksjon gir bedre inneklima

Miniventilasjon 50 har ett filter som fjerner støv og smuss fra uteluften før den slippes inn i boligen. Finfilteret High efficiency anbefales  i områder med mye svevestøv og ved bekjempelse av pollen. High efficiency filter vil komme for salg i nettbutikken.

Har du skadelig inneklima i form av:

  • Tett inneluft også kjent som kjellerlukt?
  • Kondens på vinduer?
  • Påvist eller mistanke om Radon?

Med Miniventilasjon kan du nå gi ditt inneklima ett skikkelig løft!

VL100EU5_omote_07_A

Reduser radon!

Radon er et grunnstoff i gassform, som er usynlig og radioaktivt. Miniventilasjonen kan hjelpe deg å redusere mengden radon til den lovlige grensen.
Miniventilasjon bytter opptil 105m3 luft pr time – og er dermed en fin måte å bekjempe radon i innemiljøet på.

 

Fjern tett og fuktig inneluft, kjent som “kjellerlukt”!

Miniventilasjon skifter ut forurenset luft med frisk uteluft. Dette reduserer skadelige partikler som fukt, mugg, sporer og lignende fra ditt innemiljø. Det er nettopp disse skadelige partiklene som fremkaller den velkjente lukten. Det anbefales samtidig å ta en skikkelig husvask, samt fjerne gamle tepper, eller andre objekter som kan ha samlet på “lukten” for å fjerne den helt.

Filterfunksjon gir bedre inneklima

Miniventilasjon har ett filter som fjerner støv og smuss fra uteluften før den slippes inn i boligen. Den leveres med et grovfilter som renser luften effektivt, og dersom du er allergiker kan vi anbefale å kjøpe vårt pollenfilter i nettbutikken.

 

 

Når du kjøper miniventilasjonen følger det med et grovfilter. Vi kan anbefale å kjøpe pollenfilter for allergikere.

Tilleggsinformasjon

Vekt 6 kg

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Mitsubishi miniventilasjon VL 50”

LOGG INN

SØK...

Produktforespørsel på

Mitsubishi miniventilasjon VL 50

kr 5,200.00

Hva gjelder hendvendelsen?