Tøffingen Varmepumperens

Det ligger i navnet, Tøffingen Varmepumperens er produktet som bidrar til at din Mitsubushi varmepumpe lever opp til navnet sitt, år etter år!

kr 285.00

Beskrivelse

Få maksimalt ut av din Mitsubushi varmepumpe med Tøffingen Varmepumperens!

Tøffingen Varmepumperens er det ultimate produktet som sikrer at din varmepumpe opprettholder sitt navn, år etter år! Med bruk av Tøffingen Varmepumperens tar du din varmepumpe et skritt videre mot økt effektivitet, økt varmeeffekt og økt besparelse. Med andre ord, du får mest mulig ut av investeringen din!

Men hva er egentlig forskjellen mellom service og vedlikehold når det gjelder varmepumper?

En grundig service fra en av våre dyktige autoriserte forhandlere er avgjørende for at din varmepumpe skal yte optimalt og vare lengst mulig. Vi anbefaler en slik service hvert 2-3 år, avhengig av bruken og plasseringen av varmepumpen din. Serviceprosessen inkluderer inspeksjon, rengjøring, justering og eventuell utskifting av komponenter som trenger det. Dette sikrer at varmepumpen fungerer optimalt og forhindrer potensielle problemer.

Tøffingen Varmepumperens erstatter ikke behovet for regelmessig service, men den bidrar til å gi deg den mest optimale vedlikeholden av din varmepumpe i mellomtiden. Denne rengjøringsløsningen er spesifikt designet for å rense innedelens register, som består av tynne plater (lameller) montert tett inntil hverandre. Disse platene kan også kalles varmevekslere, batterier eller kondensatorer. Ved å bruke Tøffingen Varmepumperens jevnlig kan du forbedre varmepumpens effektivitet, varmeeffekt og besparelse.

Her er en enkel guide for å bruke Tøffingen Varmepumperens:

1. Start med å skru av varmepumpen og vent i 10 minutter. Slå av sikringen for å sikre at varmepumpen ikke er strømførende. Hvis nødvendig, isoler de elektriske delene. Du bør alltid følge produsentens instruksjoner for sikkerhetsforskrifter.
2. Løft forsiktig opp dekselet på varmepumpen og fjern alle løse filtre, som grovfilter, mikrofilter og støvfilter. Disse filtrene kan vanligvis vaskes selv under lunkent vann, men vær oppmerksom på produsentens instruksjoner for rengjøring og vedlikehold av filtrene.
3. Sjekk at kondensvannslangen er korrekt koblet til. Du kan verifisere dette ved å se om det kommer et synlig rør for vann ut av veggen på huset ditt. Hvis du er usikker på om den er koblet til riktig, anbefaler vi at du kontakter din autoriserte forhandler før du fortsetter med rengjøringen.
4. Før du bruker Tøffingen Varmepumperens, anbefaler vi å støvsuge grundig rundt innedelen for å fjerne synlig støv og smuss. Dette er viktig for å unngå at støv tetter igjen kondensvannslangen og for å optimalisere varmepumpens ytelse.
5. Rist flasken med Tøffingen Varmepumperens grundig, og vri dysen slik at den er mellom «OFF» og «STREAM». Dette vil gi deg en dusjstråle. Nå er du klar til å påføre rengjøringsmiddelet på selve registeret. Start fra toppen av registeret og jobb deg nedover. Pass på at du dekker hele registeret med rengjøringsmiddelet, slik at det trenger inn mellom lamellene. La rengjøringsmiddelet virke i 10-15 minutter.
6. Etter at rengjøringsmiddelet har virket en stund, skyll sprayflasken grundig med vann for å fjerne eventuelle rester. Fyll deretter flasken med rent vann og spray over hele registeret for å skylle bort rengjøringsmiddelet. Tørk forsiktig og nøye av overflødig fuktighet fra registeret. Vent deretter i 30 minutter før du starter varmepumpen igjen. Under denne ventetiden vil Tøffingen Varmepumperens og skyllevannet renne ut via kondensvannslangen på utsiden av veggen.
7. Vi anbefaler deg å kontakte en autorisert forhandler annethvert år for en omfattende service på varmepumpen din. En autorisert tekniker vil kunne utføre grundige kontroller, rengjøring og eventuelle nødvendige justeringer for å sikre optimal drift og levetid for varmepumpen din.

Med Tøffingen Varmepumperens kan du enkelt opprettholde varmepumpens ytelse og forlenge levetiden. Ikke la din Mitsubushi varmepumpe underperforme – gi den den omsorgen den trenger med Tøffingen Varmepumperens! Din komfort og besparelser vil takke deg.

Tilleggsinformasjon

Vekt 05 kg

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Tøffingen Varmepumperens”

LOGG INN

SØK...

Produktforespørsel på

Tøffingen Varmepumperens

kr 285.00

Hva gjelder hendvendelsen?